114. Mikrotűs kezelések

Központukban  gyakori kezelés és sokszor kérdés is, az aktív pattanások, az arctisztítás és az akne hegek kezelésési lehetőségei. 
 
Az aktív pattanásoknak hormonális háttér okuk van. Ez más kamaszkorban, fiatal felnőttekben és más klimax környékén. Én úgy gondolom, hogy az aktív pattanások kezelése nem kozmetikusi feladat. A savas kezelések, felületi kezelések, nem lesznek hosszú távú eredményeik. A bőrgyógyász szakorvos az aktív pattanások száma, elhelyezkedése alapján helyi vagy gyógyszeres kezelést fog javasolni.
 
Arctisztítás: A forró gőzzel felpuhított és mechanikusan (nyomkodással) kitisztított bőr, sokkal sérülékenyebb. Ha hegesedésre is hajlamos, akkor biztosan a kezelés által is okoznak majd maradandó hegeket. A tisztításra manapság már vannak kevésbé agresszív lehetőségek. Van olyan gyógyszertári hatóanyag, amely kiválóan alkalmazható otthon is a mitesszerek, faggyúciszták kezelésére. Ha szükséges én minden esetben ezt jelzem is a vendégeim felé.
 
Pattanás utáni hegek kezelése: Ahogy szoktam mondani, ebben az esetben csak intenzív, némi kellemetlenséggel járó kezeléstől lehet eredményt várni. Nálam ez krémmel történő érzéstelenítéssel történő mikrotűs( lézeres kezelések alternatívája) kezelést jelent. Kiváló streil mezoterápias  hatóanyagok segítségével a tűk mechanikai hatását fokozhatjuk. A kezelés célja, hogy csökkentsük a besüppedt hegek mélységét. Milyen eredményt tudunk elérni? Sajnos teljesen egyenletes bőrfelszín a kötőszövet korábbi pattanásból eredő hegesedése miatt már nem reális, de a hegek mélységét és ezáltal a látható voltukat jelentősen tudjuk csökkenteni. A kezelések adott esetben, a bőrgyógyász szakorvos kezelésével párhuzamosan történhet.
 
Mikrotűs kezelések típusai: dermaroller, dermapen, frakcionált mikrotűs kezelések. Több éves szakmai gyakrolattal, teljesen biztonságosan végezhető kezelések. 
 
Szóval: sok esetben elengedhetetlen egy kozmetikusnak, bőrgyógyász szakorvossal történő egyeztetés egyes kérdésekben.
 
A mikrotűs kezelések az anti-aging, a bőrfiataíltó, arcfiatalító  kezeléseknek is kiváló megoldásai. Ezek mellett a szemkörnyék kezelés, tág pórusú bőr, stria kezelési lehetőségei is. 
 
akne heg kezelés, anti-aging kezelés, dermapen, dermaroller, mezopen, mezotech, fraxel lézer
 
kozmetika, arcfioataliítsá, dermaroller kezelés, lézeres kezelés, akne heg kezelés, pattanás utáni heg kezelés, kozmetikus pécs, kozmetika pécs, bőresztétika pécs,
 
Sóstai Szilvia, szakmai vezető
Egészségügyi végzettségű kozmetikus, esztétikai kezelés tanácsadó, lézersebészeti műtősnő, segítő coach
 
Köszönöm az Ön bizalmát is! 
 
 
Posted in blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , .