12.Melyik kezelés jó nekem?

Hangzik el gyakran felénk a kérdés.

Manapság az esztétikai területen történő rohamos fejlődésnek köszönhetően nehéz eligazodni az esztétikai kezelések, hatóanyagok, kozmetikumok széles választékában. Pácienseink vagy határozott elképzeléssel érkeznek vagy bizonytalanok és tőlünk várják a megoldási lehetőségeket esztétikai problémájukkal kapcsolatban.

Gondoltam összegyűjtöm a műtét illetve szike nélküli arc és bőrfiatalító kezeléseket.

1. A bőr felszínből kiemelkedő szemölcsök vagy hajszálerek eltávolítására szóba jöhet lézeres vagy rádiófrekvenciás technikával történő eltávolítás. Sok esetben helyi érzéstelenítés sem szükséges, a sebgyógyulás 7-10 nap alatt lezajlik.

2. A bőr felszín megújítására alkalmasak a hámlasztó kezelések. Felszíni peleingek a Gyémántfejes mikrodermabrázió és a Glycolsav. Közepes szintű peelingek a 30-40-50%-os savas kezelések, ezek már problémakezelő peelingek (pigmentfolt- és akne kezelő) ránctalanító hatásúak.

3. A nagy teljesítményű lézeres kezelések alternatívája az orvosi dermaroller kezelés, melynek hatására a tűszúrások helyén egy természetes sebgyógyulási folyamat illetve kollagén indukció indul be. A dermaroller kezelést kombinálni lehet, probléma megoldó hatóanyagok bejuttatásával. A kezelés bőrfiatalításra, akne hegek kezelésére Pécs eredményesen alkalmazható.

4. Mezoterápiás kezelések során hatóanyagokat juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. Ezek vitaminok, hyaluronsav, kötőszövet tömörítő hatóanyagok. Kúraszerűen illetve fenntartó kezelések során bőrmegújító hatásúak.

5. Ránckezelés: Manapság különböző típusú ráncfeltöltő anyagok léteznek. A nagyobbítás mértéke és a ráncok típusa határozza meg a feltöltő anyag kiválasztását.   Hyaluronsavas ráncfeltöltés Pécs (arc statikus ráncaira)Botox kezelés Pécs (arc mimikai-dimanikus ráncaira és fokozott hónalj izzadás kezelése)Volumenhiány pótlására is alkalmas a hyaluronsav, ilyenkor kanül segítségével történik a hatóanyag beadása.

6. A laza bőrszövetek feszesítésére Pécs a legújabb technika a Bioszálas kontúr terápia. A kezelés során vékony tű segítségével vezeti be a kozmetológus szakorvos a felszívódó biofonalakat. A kezeléshez érzéstelenítés nem szükséges, átmeneti duzzanat illetve enyhe bevérzés alakulhat ki.

7. Injekciós technika segítségével lehetőség van helyi zsírlerakódások kezelését Pécs szolgáló, zsírbontó hatóanyagok bejuttatására. A zsírbontó injekciók beadása, a hozzáadott lidocain által minimális kényelmetlenséggel járnak.

 

A kezeléseket a rövid idővonzatuk miatt “ebédidős” kezeléseknek is hívják. A kezelések kombinálhatóak egymással.  Nagy előnyük, hogy nem kell hosszú időre a napi megszokott tevékenységet abbahagyni, azt gondolom ez a mai rohanó világban alapvető elvárás. Ezekkel az alap esztétikai kezelésekkel ki lehet váltani a gép illetve nagyteljesítményű lézeres kezeléseket. Hiszen minden esztétikai eljárásnak a célja,  az elasztin és kollagén  termelés stimulálása a bőr mélyebb rétegeiben. Ehhez azonban olyan  orvos esztétikai technika illetve olyan hatóanyagok szükségesek, amelyek   valóban nemcsak a bőr felső rétegeire hatnak.

Szükség esetén lehetőségünk van a szakterületünkkel együttműködő szakorvosoknál konzultációt megszervezni.

Köszönjük a bizalmat!

Bejelentkezés kezelésekre:

Sóstai Szilvia ,esztétikai kezelések, tanácsadás

bőrgyógyászati, esztétikai lézer és plasztikai sebészeti asszisztensi gyakorlattal

A kezelésekről részletesen ITT olvashat.

  • E-mail: arcfiatalitasshop@gmail.com
  • Telefon: +36/30 289-2211
  • Cím:7633  Pécs, Faludi  Ferenc u. 2. (  Szigeti úti Egészségközpont mellett)

 

A HÍVÁSAKOR NEM VAGYUNK ELÉRHETŐEK, TELEFONSZÁM KIJELZÉS ESETÉN, AMINT LEHETŐSÉGÜNK VAN VISSZAHÍVJUK ÖNT!

Posted in blog.