124. Felszívódó szálas kezeléseink

A legújabb különleges ránctalanító kezelések steril, szövetbarát bőrben felszívódó szálak segítségével.

1. Archelle felszívódó szálas kezelés

A kezelés során a III-as típusú felszívódó kollagén szálakat, egy speciális kollagén oldattal a közvetlenül a ráncokba helyezve, feltöltjük a bőrt a számára nélkülözhetetlen vitaminokkal és kollagénnel. A hidrolizált kollagén és őssejtek támogatják a bőr egyensúlyát és stimulálják a bőr saját kollagén termelését. Ezáltal növelve a bőr rugalmasságát, tömöttségét és ezáltal látványosan csökken a felületes ráncok mélysége.

Mely területeken alkalmazható a felszívódó kollagén szálas kezelés?

 • homlok ráncok
 • szemkörnyék ráncok
 • nasolabiális ráncok
 • felső ajak dohányzacskó ráncai
 • nyak és dekoltázs ráncok

Mi az előnye az Ön számára felszívódó kollagén szálas kezelésnek?

 • szövetbarát, antiallergén hatóanyagok
 • műtétmentes beavatkozás
 • egyedülálló kozmetikai kezelés
 • fájdalommentes
 • biztonságos
 • mellékhatásoktól mentes
 • a kezelés kombinálható az egyéb bőresztétikai és orvos esztétikai kezeléseinkkel (pl. Termikus lifting, botox kezelés)

A kezelések száma az adott személy bőrszerkezetétől, a ráncok mélységétől és életkorától függően változhat, az optimális állapot eléréséhez maximum 3 kezelés ajánlott. A 2. kezelés 14 nap, a 3. kezelés 21. elteltével történhet. Eredményként 1-3 hónap múlva új kollagén háló alakul ki az irhában, így a bőr megfiatalodik, feszesebbé válik.

A kezelés átlagos időtartama a kezelendő terület nagyságától függően 1-1,5 óra. Egyéni érzékenységtől függően helyi érzéstelenítő krém alkalmazása lehet indokolt. Előfordulhat minimális bőrduzzanat és bőrpír, amely a kezelést követő 24 órán belül fokozatosan elmúlik

A kezeléshez felhasznált szérumok: collagen serum és hyaluronic ccid serum, melyeknek fő alkotóelemei: kollagén, pathenol, panax ginseng root extract, B3 vitamin, alfa-arbutin, hyaluronsav, etil-aszkorbinsav. 

Az Archelle Soie De Collagéne egy Bőrgyógyászati Tanúsítvánnyal rendelkező protokoll, melyet az Europian Parliament and Council Regulation hagyott jóvá.

2.Orvosi Finom szálas kontúr terápia (FTC) során: bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos speciális tűk segítségével húzza be a PDO szálakat, emelésre, liftingre. https://www.arcfiatalitaspecs.hu/mutet-nelkuli-orvos…/ 

3. MINT™ vektor lift kezelés a klasszikus COG szálas kezelés hatékonyabb változata. A MINT vektor lift kezelés az egyetlen FDA által engedélyezett szálas kezelés, amelyet a szálak kitűnő minősége és fizikai tulajdonságai, biztonságossága és széles körűen dokumentált hatékonysága alapján kapott meg. A MINT szálak esetében a fogakat nem a szál bemetszésével alakítják ki, hanem a fogak a szál felületéből kiemelkednek (hasonlóan a rózsabokor szálához), a fogak mérete a COG szál fogainak duplája, a fogak a szálakon körkörösen helyezkednek el. Emiatt a következő előnyökkel rendelkezik a COG szálakhoz képest: négyszer nagyobb szakítószilárdság, erősebb emelő hatás, a kollagén képző hatása nagyobb, a lebomlása lassabb. Természetes eljárás az arc finom és közép mély barázdáinak és megereszkedett területeinek műtét nélküli feszesítésre, emelésére és fiatalítására.

4.Thesera felszívódó szálas kezelés során: tű nélkül, teljes arckezelés. A savak és a bőrbe olvadó szálak a fokozatosan és több hétig fejtik ki kollagén indukciós hatásukat növekszik a bőr rugalmassága, feszesebb, tömörebb, a bőr sima, egyenletes felszínű lesz. https://www.arcfiatalitaspecs.hu/tu-nelkuli-bioszalas…/

5.Otthonra szóló DA99 szálas kezelés a professzionális kezelések kiegészítéseként.

 

Archelle kezelés, kozmetikus pécs, bőrgyógyász pécs, felszívódó szálas kezelés,szemkörnyék kezelés, lifting,

 

További kezeléseink a folyamatosan frissülő weboldalunkon olvashatóak.

Foglaljon időpontot nálunk!

Posted in blog and tagged , , , , , , , .