23. Kezelési tapasztalatok

Manapság már nincs korhatára a szépészeti beavatkozásoknak.

Azonban azt gondolom, hogy egy esztétikai problémát akkor kell kezeltetni, mikor az saját magunk számára lesz zavaró. Mikor megszületik a gondolat, majd a vágy, végül az elszántság bennünk a változtatásra, akkor kell szakemberhez fordulni.

Esetemben kicsit másról is szó van. Hiszen akkor tudok hitelesen ajánlani egy kezelést, ha személyes tapasztalatom van róla.
Az általam végezett savas és dermaroller kezelésekről már van gyakorlati tapasztalatom.

Az orvosi kezelésekkel kapcsolatban pácienseink elégedettsége az, ami munkánk eredményességét mutatja.
Mivel nekem sincs arra lehetőségem, hogy egy esztétikai kezelés miatt hosszabb időre kimaradjak a napi munkából, a múlt héten úgy döntöttem, hogy saját tapasztalatot szeretnék a Bioszálas lifting (szálbehúzásos arcfeszesítő  technikával Pécsett) kapcsolatban.

A kezelés körülbelül 15 percet vett igénybe, érzéstelenítés nélkül. A tűszúrások fájdalmat nem okoztak, néhány ponton éreztem egy kicsit érzékenyebbnek a szálak behúzását. A kezelés után egy átmeneti bőrpír jelentkezett, mely rövid időn belül megszűnt. Azonnal éreztem, hogy az orcám feszesebb, teltebb.A kezelés után folytatódtak a napi feladataim. A nap végén borogatást tettem az érzékenyebb pontokra. Másnapra minden kellemetlenség megszűnt, bevérzés nem jelentkezett.

Elégedett vagyok, mert a kezelés után rövid idő belül láttam a pozitív változást, mely a szálak lassú felszívódása által még eredményesebb lesz.

A kezelés kiválóan kombinálható egyéb orvosi esztétikai kezelésekkel. Hyaluronsavas ráncfeltöltéssel, botox kezeléssel és bőrfiatalító kezeléseinkkel Pécsett.

Így, jó szívvel tudom ajánlani a kezelést!

A kezelés részletiről ITT olvashatnak:
http://www.arcfiatalitaspecs.hu/13-lehetseges-arcfeszesites-mutet-es-fajdalom-nelkul/

Sóstai Szilvia
esztétikai kezelések, tanácsadás

Posted in blog.