32. Hogyan zajlik a dermaroller kezelés?

Az orvosi  dermaroller kezelés során egy  2 mm vékony tűkkel borított hengert görgetek végig a kezelendő területen.  A tűszúrások sebhelyet nem okoznak, de a szúrások helyén egy természetes sebgyógyulási folyamatot indítanak be a bőrben, így a bőr felsőbb és mélyebb rétegeinek textúrája is jelentősen javul.

A kezelés minden estben a hámlasztó kezelések valamelyikével kezdődik. Gyémántfejes hámlasztás, savas peeling. A  tűszúrások helyi érzéstelenítésben( krémmel!) nem okoznak intenzív fájdalmat. Az érzéstelenítés időtartama alatt, amely kb. 30 perc nem kell külön helységben várakozni, így van idő az esztétikai kezelésekkel kapcsolatos kérdések megbeszélésére. Mivel a kezelés utáni kellemetlenségek átmeneti jellegűek, a munkából nem szükseges napokra kimaradni. A kezelés kompletten tartalmazza az arc-nyak-dekoltázs kezelését.

Több alkalommal találkoztam azzal a problémával, hogy a kezelés után érdeklődők, először félnek (korábbi rossz tapasztalat vagy tűtől való félelem miatt) a dermaroller kezeléstől. Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy pácienseim aki már kipróbálták a kezelést, elégedetten távoztak. Végül bevallották, hogy túlzottak voltak a félelmeik.

A kezelésnek nem az a  célja, hogy durván és agresszívan megsértsük a bőrt!

A kezelés részletei ide kattintva olvashatóak.

A kezelést gyulladás csökkenő hatóanyag alkalmazásával zárom le. Így, a bőrpír az érzékenység rövid időn belül megszűnik.

A kezelés képekben:

20150124_10263620150124_105206

??????????????????????????????????????????????????????????????

DSCN1134DSCN1150

DSCN1157 masolata???????????????????????????????

24 órával a kezelés után a kezelt terület már csak enyhe bőrpír látható.

20150125_175544

Kezelésekre jelentkezés:

Sóstai Szilvia

tel: 30/ 289 22 11

email: arcfiatalitasshop@gmail.com

A HÍVÁSAKOR NEM VAGYUNK ELÉRHETŐEK, TELEFONSZÁM KIJELZÉS ESETÉN, AMINT LEHETŐSÉGÜNK VAN VISSZAHÍVJUK ÖNT!

Posted in blog and tagged , , , , , , , , , .