40. „ A folyékony arany”

Így nevezik az Argán olajat, mely számtalan jótékony hatása miatt joggal szolgált rá erre a névre.

Marokkóban őshonos fának a terméséből, az argándióból készül az argánolaj.

A termésének magjából kinyert argánolajat a marokkói asszonyok évtizedek óta használják szépségápolásra és gyulladáscsökkentésre.

Esztétikai kezelésekhez is  kiválóan alkalmas a 100% tisztaságú, adalékanyag és kemikália mentes kozmetikai és nem étkezési célokra szolgáló argánolaj.

 

Iratkozzon fel Online Magazinunkra, hogy elsőként értesüljön legfrissebb ajánlatainkról, érdekességekről

 

 Argánolaj  néhány jótékony,  tudományosan elismert jó hatása:

•  az argánolaj harcol a bőr kiszáradása és fiziológiás öregedése ellen

  •  beindítja és stimulálja a sejtek oxigénellátását,
  •  segít megelőzni a ráncok kialakulását, és akadályozza a bőr rugalmasságvesztését
  •  semlegesíti a szabadgyököket és védi a kötőszövetet
  •  a bőrnek fényt, ragyogást kölcsönöz.
  •  lágyítja, selymesebbé teszi a haj
  • mélyen hidratál, gyorsan felszívódik
  • minden bőrtípusra alkalmas
  • szabályozza a faggyútermelést( akne)
  • feszesítő hatású
  • rosacea(vörös, gyulladt bőrre jótékony hatású)

Argan trees in the Moroccan desert

Bőrfrissítő, bőrfeltöltő kezeléseink egyik kiegészítő hatóanyaga a 100% tisztaságú, adalékanyag és kemikália mentes kozmetikai és nem étkezési célokra szolgáló argánolaj.

Részletek ITT!

Posted in blog and tagged , , , , , , , .