42. HIDRATÁLNI, HIDRATÁLNI!

De miért is fontos a hidratálás?

A bőrünkre nem gondolunk mint önálló szervünkre, de bár mennyire is furcsa ez így van!

Nem csak az a feladata, hogy szerveinket, szervrendszereinket védje külsőleg. A testünk legnagyobb 1,8-m2 kiterjedésű szerve melynek fontos alkotóeleme a víz. Ha a bőr víztartalma csökken, száraz lesz, hámlik, feszül, kipirosodik, mélyülnek a ráncok. Ilyenkor a bőr kevésbé ellenálló a kórokozókkal szemben, de allergiára, bőrgyulladásra is hajlamosabbá válik.

A bőr túlzott vízveszteségét okozhatják a környezeti tényezők: szél, a nap, a hideg, ha sokszor mosunk kezet. Nem gondolunk arra, hogy bőrünk minden napi hidratálásával milyen sokat segíthetünk bőrünk állagának megtartásában.
Bőrünk fontos alkotóeleme a hialuronsav, melyek a korszerű hidratáló krémekkel pótolható.

A mai kiváló minőségű orvos kozmetikumok hatóanyagai molekula méretük által, már nem csak a bőr felső rétegeibe, hanem mélyebbre is fel tudnak szívódni.

Természetesen az életmód, az egészséges táplálkozás a bő folyadékfogyasztás, a sportolás alapvető fontosságú bőrünk szépségének-egészségének megőrzésében.

Iratkozzon fel Online Magazinunkra, hogy elsőként értesüljön legfrissebb ajánlatainkról, érdekességekről

Az általunk a kezelésekhez használt orvos kozmetikai hatóanyagok, az otthonra ajánlott kozmetikumokban is magas koncentrációban találhatóak meg.  A kezelések és folyamatosan használt kiváló minőségű hatóanyag erősítik egymást, bőrünk szépségének és egészségének megőrzésében.

Kezeléseink egymással kombinálhatóak, télen -nyáron folyamatosan végezhetőek.

Botox kezelés, Hyaluronsavas ráncfeltöltés, bioszálas arcfeszesítés, dermaroller kezelés, hámlasztó kezelések, kollagénes arcmasszázs.

A részletek ide kattintva olvashatóak: http://www.arcfiatalitaspecs.hu/kezelesek/

A termékekkel kapcsolatban lehetőség van személyes konzultációra jelentkezni előzetes időpont egyeztetés után.

Bejelentkezés:

Sóstai Szilvia ,esztétikai kezelések, tanácsadás

bőrgyógyászati, esztétikai lézer és plasztikai sebészeti asszisztens gyakorlattal

 

kép1

Posted in blog and tagged , , , , , , , .