Gyémántfejes mikrodermabrázió Hámlasztó kezelések Hialuronsavas bőrfeltöltő arckezelés La Perla Nera mélytisztító arckezelés Orvosi dermaroller kezelés Szemkörnyék kezelés

86. Télen is lehetünk szépek!

Minden évszaknak megvan a maga szépsége, azonban a különböző környezeti hatásokra máshogy reagál a bőrünk. Ezek ellen az évszaknak megfelelő bőrápolási praktikákkal védekezhetünk. Az otthon ápolás mellett ajánljuk professzionális bőrfiatalító, bőrtápláló arckezeléseinket.

Télen a hidegtől a széltől óvjuk bőrünket!

Néhány jó tanács a téli bőrápoláshoz:

1.Hidratáljunk gyakrabban!

A  télen száraz és hideg a levegő. Alapos bőrtisztítás után, ezért ilyenkor inkább sűrűbb, zsíros, olajos állagú készítményekre van  szükség.  A gazdag hatóanyagtartalmú orvoskozmetikumok tápláló hatásúak bőrünk számára. Kérésre összeállítjuk az otthoni bőrápoláshoz szükséges termék csomagot. 

Ne felejtsük naponta többször az ajak- kézápoló és a fürdés utáni testápoló használatát.

2.Hosszan tartó forró fürdő helyett inkább zuhanyozzunk!

A forró víz bármennyire is jólesik, rendkívül szárítja a bőrt. Ha időnkét mégis elcsábulunk egy jó forró fürdőre, javasoljuk  fürdőolaj és fürdés után testápoló használatát.  Ugyanis a forró víz szárítja a bőrt, mely érzékennyé és viszketővé válik.

3.Használjunk fényvédőt télen is!

Mivel télen is van UV-A és UV-B sugárzás, hiszen a felhőkön keresztül is nagymértékű káros UV sugárzásnak vagyunk kitéve. Illetve a hóról visszaverődő fény is veszélyes, mint nyáron, a vízparton. Javasoljuk olyan nappali hidratálókrém használatát, amely tartalmaz fényvédőt.  Télen elegendő SP  20-30 + faktoros fényvédelem. 

4. Rendszeresen radírozzuk a bőrünket!

Az otthoni radírozással eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket. Otthon elég 1-2x hetente alkalmazni a bőrradírozást.  Válasszunk olyan radírt, mely illik bőrtípusunkhoz.

A kezelések előtt ezt intenzíven gépi kezeléssel, savakkal tudjuk megoldani. Ezáltal a kezelésekhez használt hatóanyagok és az otthoni kozmetikumok hatóanyagai is jobban fel tudnak szívódni..

5.Viseljünk kesztyűt!

Télen már rövid idő alatt könnyen kiszárad, érzékeny és viszketős lesz a kezünk bőre. A kézfej bőre vékonyabb, mint a test többi részé, ezen a területen kevesebb faggyúmirigy, gyorsabban megviseli a téli időjárás. A kiszáradt bőr, nemcsak esztétikailag nem szép látvány, könnyen berepedezik, gyulladt, hámló, rendkívül fájdalmas tud lenni.  A kézkrémek mellett ne feledkezzünk meg, kesztyű viseléséről!

Az otthon ápolás mellett ajánljuk professzionális bőrfiatalító arckezeléseinket.

Bőrfiatalító kezeléseink:

Arc- és testkezelési konzultáció
Gyémántfejes mikrodermabrázió
Hámlasztó kezelések
Hialuronsavas bőrfeltöltő arckezelés
La Perla Nera mélytisztító arckezelés
Orvosi dermaroller kezelés
Szemkörnyék kezelés

BEJELENTKEZÉS KEZELÉSRE ITT!

 

gyémántfejes hámlasztás, mikrodermabrázió, arckezelés, kozmetikai kezelés, arcfiatalítás, dermaroller

Arc- és testkezelési konzultáció Gyémántfejes mikrodermabrázió Hámlasztó kezelések Hialuronsavas bőrfeltöltő arckezelés La Perla Nera mélytisztító arckezelés Orvosi dermaroller kezelés Szemkörnyék kezelés

Arc- és testkezelési konzultáció Gyémántfejes mikrodermabrázió Hámlasztó kezelések Hialuronsavas bőrfeltöltő arckezelés La Perla Nera mélytisztító arckezelés Orvosi dermaroller kezelés Szemkörnyék kezelés arcmasszázs

Posted in blog and tagged , , , , , , , , , , , , .