dermaroler, dermapen, stria, akne heg, bőrfiatalítás, arcfiatalítás, lézer

90. Dermapen kezelés

Dermapen kezelés

A dermapen egy töltőtollszerű eszköz. A hozzá csatlakoztatott, 12 tűt tartalmazó fejet egy elektromotor nagy sebességgel, a bőrre merőlegesen mozgat. A merőleges mozgás miatt kevésbé fájdalmas és a felépülési idő is rövidebb. A tű hosszát és mozgás sebességét egyszerűen lehet változtatni. Ezáltal a dermarollerhez képest precízebb kezelés válik lehetővé, mivel a különböző bőrterületeken különböző tűhosszúságok optimálisak. A kezelőfej kisebb méretű, mint a dermaroller, így az azzal nehezen elérhető területek (szem környék, orr, felső ajak) is könnyen kezelhetők. A dermapen használatával sokkal több mikrosérülést hozunk létre, így az eljárással nagyobb javulást tudunk elérni. 

dermaroler, dermapen, stria, akne heg, bőrfiatalítás, arcfiatalítás, lézer

www.arcfiatalitaspecs.hu

A roller hengere a mozgása közben –a bőrbe való belépésekor és kilépésekor is – begyűri a bőrt, és emiatt oldalirányban is károsítja. Emiatt fájdalmasabb, mint a dermapen kezelés. A dermapen tűje merőlegesen lép be a bőrbe.

dermapen kezelsés dermaroller kezelés, stria kezelés, akne heg kezelés, bőrfiataílítás

Dermarollerrel bizonyos területeket – szem környék, orr, felső ajak – nehézkes kezelni. A dermapen kisebb kezelőfelülete miatt ezeket a területeket könnyű kezelni. A kis fej miatt látszólag sokáig tartana a kezelés, de a valóság pont ennek az ellenkezője. A tű gyors oszcilláló mozgása miatt a dermapennel könnyen lehet siklani a kezelt felületen és ez gyors kezelést tesz lehetővé.

dermaroller kezelés, dermapen kezelés, stria kezelés, akne heg kezelés, bőrfiatalítás

www.arcfiatalítaspecs.hu

Az arc különböző területein különböző tűhosszúságok optimálisak. Emiatt az arc különböző területein különböző tűhosszúságú dermarollereket kellene használni, ami a dermarollerek magas ára miatt nem célravezető. Néhányan ezt úgy oldják meg, hogy az arc különböző területein eltérő erővel nyomják a rollert. De emiatt sosem tudják, hogy milyen mélységben kezelnek.

A két technika között legfontosabb különbség a hatásosság. Nagyobb számú mikrosérüléssel jobb eredmény érhető el. A dermarollerekkel másodpercenként 3-400 lyukat lehet ütni a bőrbe. Dermapen alkalmazásával ez a szám 1 300. Ez nemcsak elméleti különbséget jelent, hanem klinikai tanulmányok is igazolják, hogy a kezelés kevésbé érezhető, a felépülési idő rövidebb, a látható eredmény jobb.

Milyen esztétikai bőrproblémákra ajánlható a dermapen kezelés?

 • ránckezelés
 • tág pórusú bőr
 • aknés hegek javítása
 • terhességi csíkok halványítása

Mikor nem ill. csak mérlegelés után ajánlható a kezelés?

 • terhesség
 • cukorbetegség
 • keloid képződési hajlam esetén
 • bőrgyulladás esetén

 Mezoroller – hatóanyag bevitel

Adott problémától függően a dermaroller ill. a dermapen kezelés során terápiás célból különféle hatóanyagok (pl. hialuronsav, vitaminok, kötőszövet tömörítő hatóanyagok) juttathatók be a bőrbe. Ezáltal kombinálhatjuk a két kezelés hatását, és jelentősen fokozhatjuk a hám szerkezet megújulási folyamatait, és a kollagén indukciót. A kezelés során ejtetett szúrcsatornák kb. 1 óra alatt bezáródnak, így megfelelő fertőtlenítés alkalmazásával nincs fertőzési kockázat.

A  dermapen kezelés kezelés menete

 • tisztítás
 • peelingezés
 • érzéstelenítés krémmel (egyedi recept alapján készült érzéstelenítővel) 30 percig
 • fertőtlenítés
 • kezelés a hatóanyag bevitellel
 • fertőtlenítés
 • a kezelt terület gépi hűtése
 • a kezelés befejezése magas hatóanyag tartalmú nyugtató krémmel

A kezelés időtartama előkészülettel együtt, a kezelt területek nagyságától függően 60 – 90 perc. A kezelés minimális fájdalommal járhat, a kezelést követően néhány napig tartó bőrpír illetve hámlás tapasztalható. A kezelés után hidratáló krém illetve fényvédő alkalmazása indokolt. A kezelés során ennek módjáról részletes szóbeli és írásbeli tájékoztatást adunk! A kezelés önmagában és kúrában (4-6 hetente) is alkalmazható. Esztétikai (akne heg, stria) bőrproblémák kezelése esetén kezeléssorozat javasolt.

Dermaroller ill. dermapen kezelés ára: 25 000 Ft, tartalma

 • konzultáció (4 000Ft)
 • a teljes arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs kezelés, kérés esetén a kézfej kezelés is
 • érzéstelenítés, peeling, a dermaroller vagy dermapen tűfej, egy professzionális hialuronsavas arcmaszk

Vannak olyan esetek amikor azonban a dermaroller kezelés a megfelelő kezelési technika. Ezt  a konzultáció során, az Ön egyéni problémájának megfelelően egyeztetjük.

Ha a konzultáció napján kezelés is történik konzultációs díjat nem számolunk. A konzultáció ill. a kezelés során ingyenes termékmintákat, termék leírásokat adunk az Ön érdeklődésének megfelelően.

 

BEJELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA, KEZELÉSRE ITT!

Posted in blog and tagged , , , , , , , .