97. Mit is jelent az, hogy esztétikai probléma?

 
Mit is jelent az, hogy esztétikai probléma?

Az esztétikai problémáknak nincsenek egészségkárosító hatásai. Kizárólag akkor kell kezeltetni, ha saját magunk számára lesznek zavaróak. Az, hogy kinek esztétikailag mi zavaró, az teljesen egyéni. Sokszor találkozunk azzal a helyzettel, hogy mi szakmai szemünkkel nézve mást látunk, mint ami a páciensünk számára zavaró. Természetesen mi azt kezeljük, illetve arra teszünk kezelési javaslatot, amely a páciensünket zavarja. De felhívjuk a figyelmét és megkérdezzük, hogy egyéb általunk látott probléma nem zavarja-e.

Abban az esetben, ha a lehetőségeinkkel várhatóan nem tudunk esztétikailag pozitív eredménnyel járó megoldást ajánlani, javaslatot teszünk egyéb kezelési lehetőségekre.

Az esztétikai kezelések esetén mindig a Páciens dönt!

Milyen esztétikai problémák lehetnek?

  • pattanás utáni hegek
  • stria

Ezekben az esetekben a bőr irharétege sérült. Sajnos nincs olyan esztétikai kezelés mellyel újból teljesen sima bőrfelszínt tudnánk elérni, de a dermapen kezeléssel jelentősen egyenletesebb bőrfelszínt tudunk elérni.

 

Pigmentfolt halványítás

Ebben az esetben tudni kell, hogy a többféle eredetű pigmentfolt van. Ha hormonális okok tartják fent, akkor külsőleg nem tudjuk kezelni. Ha a napfény hatására alakulnak ki, akkor professzionális savakkal halványítási lehetőség van. A kezelések mellett részletes felvilágosítást adunk a napozási szabályokkal és a fényvédőkkel kapcsolatban.

Bővebben ITT!

A pigmentfoltok nem keverendőek össze a pigmentált anyajegyekkel. Ezekben az esetekben bőrgyógyász szakorvosi vizsgálatra teszünk javaslatot, amely során speciális nagyítóval történő vizsgálat után a bőrgyógyász szakorvos elmondja a további teendőket, amely adott esetben megelőző jellegű sebészeti eltávolítás is lehet.

Ránckezelés

Az arc dinamikus (izommozgás okozta) ráncainak kezelésére még mindig a botox kezelés a leghatékonyabb eljárás. Sokan félnek tőle az interneten terjedő negatív eredmények láttán, de azt gondolom, hogy ezek túlzóak.

botox kezelés, ránckezelés, mérges ránc

 

 

 

Bővebben ITT!

Az arc statikus ráncainál a hialuronsavas ráncfeltöltés (volumenpótlás) a leghatékonyabb kezelés. Az adott területnek megfelelő sűrűségű anyag beadásával történik a korrekció. A beadott anyagról kezelési lapot adunk pácienseinknek a kezelőorvos aláírásával, dokumentálva a beadott anyag típusát, mennyiségét, a kezelés időpontját.

hialuronsavas ráncfeltöltlés Pécs

 

 

 

Bővebben ITT!

Ajakdúsítás

Ha teltebb ajkakat szeretne, akkor fogászati érzéstelenítés után ugyancsak hialuronsavas feltöltést végzünk.


Bővebben ITT!

Természetesen a fent említetteken kívül számos kezelési lehetőség van még a bőr megújítására, az arckontúr javítására, az alsó szemhéji terület kezelésére, a hajszálerek illetve az ércsomók kezelésére, a faggyú cysták eltávolítására.

Az otthoni bőrápolás fontossága!

Az otthoni rendszeres bőrápolás legalább olyan fontos, mint a professzionális kezelések. Hogy miért? Mert otthon a tükör előtt többször vagyunk, mint szakember kezében, és ezzel megtudjuk tartani a professzionális kezelések eredményét és nap, mint nap ápoltak leszünk. Néhány jól megválasztott termékkel igazán szép, egészséges bőrünk lehet!

 

Bejelentkezés konzultációra, kezelésre ITT.

Posted in blog and tagged , , , , , , , .