Orvosi arcfiatalító kezelési árak

 

IMG_8687 (Medium)

Dr. Faludi Péter bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos orvos-esztétikai kezelésének árai.  

Orvosi konzultáció ára (30 perc): 10 000 Ft

Ha a  konzultáció napján kezelés is történik, ebben az esetben  konzultációs díjat nem számolunk! A konzultációs díj a konzultáció napjától számított 30 napon belül, bármelyik megvásárolt kezelésünkbe beszámítjuk!!

Kezelések ára tartalmazza:

Ingyenes konzultációt, tanácsadást, kontroll vizsgálat ingyenes

Kezelések: Hialuronsavas ráncfeltöltés, botox kezelés, arc feszesítés, ajakfeltöltés, alsó szemhéj kezelés, Bioszálas lifting -Thread-Lifting- FTC ( finomszálas-felszívódó szálas arcfeszesítés, COG szálas kezelés, fokozott hónalj izzadás kezelés, belső szem zúg töltés.


Teosyal ráncfeltöltés kezelési árak: 

Teosyal termék család feltöltő anyagaival, mely nem állati eredetűek.  A legjobb hialuronsav svájci minőséggel. Ezen feltöltő anyagok előnye, hogy a ránc típusnak megfelelő sűrűségű anyaggal történik a korrekció.

Leggyakoribb alkalmazási területek: orr-ajakzug barázdák (nasolabialis redő), ajak-szájfeltöltése- dúsítása, szemöldök közötti függőleges ráncok, felső ajak- körüli ráncok, belső szem zúg töltés, arc kontúrozás.

A kezelési díjat a  felhasznált anyag mennyisége határozza meg, ami függ a ráncok mélységétől és mennyiségétől, vagy a nagyobbítás mértékétől.

 0,5 – 0.7 ml- 1 ml ampulla: 35 000  – 70 000 Ft között  

A kezelések megkezdése előtt, Önnel egyeztetjük a felhasználandó feltöltő anyag mennyiségét, fajtáját, a kezelési árat. A kezelés után megmutatjuk a felhasznált anyagmennyiséget és a fecskendőt.


Botox kezelési árak:
Vistabel vagy Dysport 1 régió( szemöldök között): 45 000 Ft2 régió( szarkalábak területe két oldalt): 60 000 Ft

3 régió( szemöldök között, szarkalábak két oldalt, homlok): 75 000 Ft

A botox-kezelés jól kombinálható hialuronsavas ráncfeltöltéssel, finomszálas kontúr terápiával, dermaroller kezeléssel.

Fokozott hónalj izzadásgátlás kezelés során ahhoz, hogy a megfelelő hatékonyságot elérjük, 2 ampulla felhasználása  javasolt. Kezelési ár ebben az esetben 95 000 Ft. Kérés esetén a beadott hatóanyag mennyisége csökkenthető, amely a kezelés hatékonyságát befolyásolhatja.   


 Bioszálas lifting( finomszálas kontúr terápia) bőrszövet- arc feszesítés kezelési ára:

A választott terület nagyságától és a  behúzott szálak számától, típusától függően, így a legkedvezőbb árat tudjuk biztosítani!

Alapkezelés: 30 000 Ft-tól

sima szál: 3 000 Ft/ db

csavart szál: 4 000 Ft/ db

COG(hosszú szál): 15 000 Ft/ db

Milyen száltípusokat alkalmazunk a kezelés során?

Sima( egyenes) szálak: az  egész orca területén, nyakon, dekoltázson használhatóak. Kollagén képző hatásuk van,  finomabb ráncok kezelésére szolgál,emelő hatással nem rendelkeznek.

Csavart szál: kollagén képző, feszesítő hatása van néhány mm-el meg is emeli a bőrt.

COG (tartó) szál:  kollagén stimulációs hatás. illetve a finom szálakon lévő tüskék a bőrben megkapaszkodva, megemelik a laza szöveteket.  Kiválóan alkalmas a sokak számára zavaró állkapocsszár terület feletti laza szövetek emelésére.

A finomszálas kontúr terápia kombinálható hialuronsavas ráncfeltöltés, botox kezeléssel, dermaroller kezeléssel.