8.Arcfiatalítás vagy Bőrfiatalítás?

Gyakorlati tapasztalatom alapján  azt látom, hogy az esztétikai kezelések területén a legjobb eredményeket az arc és bőrfiatalító kezelések kombinációival érhetjük el.

Mit jelent ez?

Egyrészt, az orvos esztétikában történő folyamatos fejlődésnek köszönhetően, manapság kiváló minőségű hatóanyagokkal a bőrfiatalítás területén látványos eredményeket lehet elérni. Azt gondolom, hogy sok esetben a gépi kezeléseket az orvosi hatóanyagoknak köszönhetően ki lehet váltani. Ezek a hatóanyagok bőrt terhelő káros anyagoktól mentesek, melyek már alapvető elvárások a minőségi hatóanyagoktól. Illetve, az úgynevezett nanotechnológiával készültek, mely azt jelenti hogy valóban fel fognak szívódni a bőr mélyebb rétegeibe és nemcsak a bőr felső rétegét hidratálják átmenetileg. Ehhez a technológiához azonban komoly kutató és laboratóriumi háttér szükséges, mely nagyon sok kozmetikai termék  mögött nincs meg.

Másrészt azt látom, hogy sokan nem tudják mi a különbség az arc és a bőrfiatalító kezelések között. Az arcfiatalító kezelések, ilyen pl. a Botox kezelés, Hyaluronsavas ráncfeltöltés Pécs során  bőrfiatalítás nem történik. Az adott régióba történő hatóanyag beadásával magát a ráncokat kezeljük,  melynek  hatása a hatóanyag lebomlásáig tart, de ezáltal a bőrfelszín nem újul meg.

A bőrfiatalítás egy hosszabb folyamat, hiszen a bőr megújulási folyamata is hosszabb idő. Fiatalabb korunkban 28 naponként zajlik, mely a korunk  előrehaladtával kitolódik. Különböző technikákkal, hatóanyagokkal tudjuk ezt a megújulási folyamatot segíteni. Ilyenek pl. a hámlasztó kezelések, tűs és tű nélküli mesoterápias és bőrt  frissítő kezelésekkel.

Így, a bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos Pécs  által végzett arcfiatalító kezelést  kombinálva bőrfiatalító kezeléssel tudunk látványos eredményeket elérni. Az általunk ajánlott arc és bőrfiatalító kezelések Pécs kombinálhatóak egymással, kizárólag laboratóriumi vizsgálatokkal, orvosi kutatásokon alapuló hatóanyagokat használunk és ajánlunk.

Természetesen az is nagyon fontos, hogy a kezelések között milyen otthoni kozmetikumot használunk. Sajnos azt kell, hogy mondjam,  a kereskedelmi forgalomban kapható kozmetikumok nagy része nem felel meg a fent említett szempontoknak.

Szeretettel várjuk diszkrét, családias környezetben konzultációra és a kezelésekre!

Köszönjük a bizalmat!

 images (6)

Sóstai Szilvia Esztétikai kezelések, tanácsadás

Posted in blog.