DNABeautyControl program

Génteszt – Génkozmetikumok – Mikrotápanyagok
Külső és belső támadás a bőr öregedése ellen

DNABeautyControl program

A tudomány jelen állása szerint több mint 20 olyan genetikai változat ismert, amely a bőr öregedését befolyásolja.

Kíváncsi Ön arra, hogy milyen veleszületett erősségei és gyengeségei befolyásolják a bőre öregedését és hogyan tud ebbe beavatkozni?

Erre pontos választ adunk a Beauty Sensor GÉNTESZT elvégzése után. Eredményeit felhasználva nappali- és éjszakai szérum, testápoló, valamint a szintén személyre szabott és összeállított mikronutriensek, azaz táplálék-kiegészítőket állítunk össze bőrének öregedése ellen.

Miért érdemes a DNAbeautyControl személyre szabott génkozmetikumait és tápanyag kiegészítőjét választania?

  • MERT mi az Ön – pontosabban megvizsgált génjei segítségével – késleltetjük az öregedést, tápláljuk bőrét,a ráncok kialakulását, így személyre szabott krémekkel és tápanyagokkal nyerjük meg a versenyt!
  • MERT az Ön genetikáján alapuló termékekről van szó, így összetétele alapján ténylegesen személyre szabott.
  • MERT tudományosan megalapozott, a legmodernebb technológiával készülő kozmetikumokat (BeautyMe) és mikrotápanyagokat (NutriMe) kapja meg, az elvégzett Beauty Sensor génteszt eredménye alapján.
  • MERT valójában kettős támadást indíthat a bőr öregedése ellen: a bőrön át és a táplálkozáson keresztül.
  • MERT termékeinkkel biztosíthatja bőre tápanyag szükségleteit, ÍGY nagyban késleltetheti az öregedés külső jeleit
  • MERT a DNAbeautyControl a Novogenia csoport saját márkája, menedzsmentje kezeli, fejleszti és gyártja a génkozmetikumainkat. A Novogenia Csoport Európa piacvezetője az életmód és a genetikai diagnosztika területén, valamint a megelőző géndiagnosztika globális úttörője.

PROGRAMUNK CÉLJA ezen „anti-aging” gének állapotának laboratóriumi mérése és az egyéni erősségek és gyengeségek pontos azonosítása. Eredménye alapján tehát genetikailag személyre szabott szépségprogramot kezdeményezhet, amely az Ön erősségeit használja és gyengeségeit ellensúlyozza.

A bőr öregedésének ütemét a génjeink határozzák meg! Tudni kell azonban, hogy nem elég a bőrt kívülről táplálni, ugyan olyan fontos a megfelelő tápanyagbevitel és az életmódunk is.

A  GÉNTESZTJE ALAPJÁN tesszük lehetővé, a szó szerint testre szabott GÉNKOZMETIKUMAINK és MIKROTÁPANYAGUNK által.

Melyek a Génkozmetikumok összetevői?

Az összetevők mennyisége mindenkinél más, mert a BeautyMe termékek a génteszt alapján készülnek, így valóban személyre szabott génkozmetikumok segítenek az öregedés folyamatának lassításában!

 

NAPPALI GénSzérum Összetevők:,hialuronsav,hidrolizált kollagén,Koenzim Q10, fényvédő, C-vitamin, E-vitamin
ÉJSZAKAI GénSzérum Összetevők:ALA,folsav,hialuronsav,hidrolizált kollagén
lutein,MSM,C-vitamin,E-vitamin
GénTestápoló Összetevők:ALA,fólsav,hialuronsav
hidrolizált kollagén,lutein,MSM,Koenzim Q10,C-vitamin
E-vitamin

Induljon el velünk a jövő bőrápolása felé!

Hogyan történik a mintavétel?

A (nyál) mintavétel nálunk a pécsi referencia Központunkban kényelmesen, fájdalom mentesen történik a mintavételi szett segítségével. A mintavétel és a kapcsolódó papírok kitöltése után a géntesztek elemzésének átlagos időtartama 4-6 hét, amelyet a DNA Plusz Humángenetikai Centrum osztrák központjában végeznek el.

Fizetési módok: banki átutalás a DNA Plusz Humángenetikai Centrum bankszámlaszámára vagy készpénzes átvétel a mintavételkor

A vizsgálat díja a DNA Plusz Humángenetikai Centrum hivatalos ára. Abban az esetben, ha nem banki átutalás történik, akkor a megrendelő részére a vizsgálati díjáról átvételi elismervényt állítunk ki és mi  fizetjük be a DNA Plusz Humángenetikai Centrum bankszámlaszámára.

Termékismertető:


génkozmetikumok, génteszt, bőrápolás

Bejelentkezés mintavételre:

Sóstai Szilvia szakmai vezetőnél

Te.l: 30/ 289 22 11

Email: arcfiatalitasshop@gmail.com