Dr. Schmelás Attila

Dr. Schmelás Attila

Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász-kozmetológus szakorvossal 2005 óta dolgozom együtt asszisztensként és lézersebészeti műtősnőként. A doktor úr rendelője a régió egyik legfelszereltebb bőrgyógyászati és lézersebészeti magánrendelője. 1983 óta dolgozik bőrgyógyászként és gyermekbőrgyógyászként. Lézerekkel 1993 óta dolgozik, így az ilyen beavatkozások végzésében régiónkban a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik. Különböző esztétikai beavatkozásokat 1999 óta végez.

A doktor úr fő szakterületei

  • Lézersebészet: vírus szemölcs, benőtt köröm, szemölcs, jóindulatú anyajegy, időskori szemölcs, időskori pigmentfolt, tyúkszem, Xanthelasma palpebrarum, ércsomó, arcon lévő hajszálerek lézeres eltávolítása.
  • Esztétikai beavatkozások: hialuronsavas ráncfeltöltés, karikás szem kezelés, Profhilo kezelés, ráncok illetve fokozott verejtékezés botox kezelése, finomszálas kontúr kezelés, fraxel lézer kezeléssel arcfiatalítás.
  • Bőr- és gyermekbőrgyógyászat, anyajegyszűrés.

Egészségügyi végzettségeim és szakmai gyakorlataim alapján előzetes tájékoztatást tudok adni Önnek az adott probléma megoldásáról. Árajánlattal illetve a legmegfelelőbb időpont adásával segítek Önnek, hogy a doktor úr rendelésére eljuthasson.

Schmelás doktor úr rendelőjében jó hangulatban, magas színvonalú ellátással dolgozunk az Ön elégedettségéért!

Úgy gondolom alapvető, hogy a kozmetikus, és a bőrgyógyász együtt dolgozzon, hogy az egyes bőrgyógyászati és esztétikai jellegű kérdéseket kompletten kezelhessük. Erre az egészségügyi és kozmetikusi végzettségem által lehetőségem van. 

Budapesten önállóan és dr. Schmelás Attilával is részt veszek továbbképzéseken, szakmai bemutatókon a kozmetika, a kozmetológia és a bőrgyógyászat területén.

A doktor úr által végzett vizsgálatok, kezelések és műtétek a doktor úr saját rendelőjében történnek.

https://www.arcfiatalitaspecs.hu/mutet-nelkuli-orvos-esztetikai-kezelesek/

kozmetika, arcfioataliítsá, dermaroller kezelés, lézeres kezelés, akne heg kezelés, pattanás utáni heg kezelés, kozmetikus pécs, kozmetika pécs, bőresztétika pécs,

Sóstai Szilvia szakmai vezető, esztétikai kezelés tanácsadó, egészségügyi végzettségű kozmetikus

Ha hívásakor nem vagyok elérhető, telefonszám kijelzés esetén amint lehetőségem van vissza hívom Önt! 

 Jelentkezzen be konzultációra, kezelésre ITT!