Dr. Schmelás Attila

Dr. Schmelás Attila bőrgyógyász-kozmetológus szakorvossal 17. éve dolgozom együtt asszisztensként és lézersebészeti műtősnőként. A doktor úr rendelője a régió egyik legfelszereltebb bőrgyógyászati és lézersebészeti magánrendelője. 37 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik a bőrgyógyászat és a gyermekbőrgyógyászat területén. Lézerekkel 28 éve dolgozik, így az ilyen beavatkozások végzésében a régiónkban a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik. Különböző esztétikai beavatkozásokat 20 éve végez.

A doktor úr fő szakterületei:

  • Lézersebészet: vírus szemölcs, benőtt köröm, szemölcs, jóindulatú anyajegy, időskori szemölcs, időskori pigmentfolt, tyúkszem, Xanthelasma palpebrarum, ércsomó, arcon lévő hajszálerek lézeres eltávolítása.
  • Esztétikai beavatkozások: hialuronsavas ráncfeltöltés, karikás szem kezelés, ráncok illetve fokozott verejtékezés botox kezelése, finomszálas kontúr kezelés, fraxel lézer kezeléssel arcfiatalítás, Aqualyx kezelés.
  • Bőr- és gyermekbőrgyógyászat, anyajegyszűrés.

Egészségügyi végzettségeim és szakmai gyakorlataim alapján készséggel segítek a fenti ambuláns ellátások megszervezésében. Lehetőségem van előzetes tájékoztatást adni az adott probléma megoldásával és árajánlat adással kapcsolatban illetve segítek az Önnek legmegfelelőbb időpont adásában a doktor úr rendelésére.

Schmelás doktor úr rendelőjében is jó hangulatban, magas színvonalú ellátással dolgozunk az Ön elégedettségéért!

Kozmetikusi végzettségem által tudok segíteni a kozmetikai és az intenzív bőresztétikai kezelések területén is.

Úgy gondolom,  alapvető hogy a  kozmetika, a kozmetológia és a bőrgyógyászat  együtt dolgozzon, hogy az egyes bőrgyógyászati és esztétikai jellegű kérdéseket kompletten kezelhessük. Erre  az egészségügyi és kozmetikusi végzettségem által lehetőségem van. 

Budapesten önállóan és bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosokkal is részt veszek továbbképzéseken, szakmai bemutatókon a kozmetika, a kozmetológia és bőrgyógyászat területein.

Műtét nélküli orvos esztétikai kezeléseinkről részletesen ITT olvashat: https://www.arcfiatalitaspecs.hu/mutet-nelkuli-orvos-esztetikai-kezelesek/

 

Sóstai Szilvia, kozmetikus Pécs

Sóstai Szilvia szakmai vezető, esztétikai kezelés tanácsadó, egészségügyi szakkozmetikus

Konzultációra, kezelésekre jelentkezés: +3630/289 22 11 vagy az arcfiatalitasshop@gmail.com

Ha hívásakor nem vagyunk elérhetőek, telefonszám kijelzés esetén, amint lehetőségünk lesz rá visszahívjuk Önt!