GERE ANDREA GRAPELOVE prémium kezelés

A Gere pincészet borai méltán híresek és ismertek. Az elmúlt évek során elkészültek a Gere család organikus szőlőműveléséből származó ,szőlőmag olajából és szőlőmag őrleményéből a szintén méltán híres svájci technológiával az Andrea Gere Skin Care prémium kozmetikai termékcsalád tagjai.

Pécsett elsőként képviselhetjük a Központunkban a GERE ANDREA GRAPELOVE prémium arckezelést. Lokálpatriótaként a helyi kötődésünk által büszkék vagyunk, hogy újabb helyi szellemi értéket képviselhetünk és segíthetünk a népszerűsítésében.

Kiemelkedően hatásos hidratáló hatóanyagokkal, kékszőlő őssejttel és E-vitaminnal kombinálva csodásan harmonizálják a bőr sejtjeinek vízháztartását, biztosítva ezzel a 24 órán át tartó hidratálást. A szőlőmagban található polifenolok a leghatékonyabb antioxidánsok, így méltán van helyük az szépség és egészségmegőrzésben, a látványos arcfiatalításban.

Milyen az előnye az Ön számára GERE ANDREA GRAPELOVE prémium bőrmegújító, hidratáló és feltöltő kezelésnek?

  • 60 perces spa típusú kezelés, mely kiválóan alkalmas fontosabb rendezvények, szakmai vagy családi programok (esküvő) előtt, hiszen a kezelés után az arc azonnal sminkelhető
  • a kezelés kombinálható egyéb elektrokozmetikai kezelésekkel is, a kezelés hatásának fokozása érdekében

A professzionális kezelés kiegészítéseként lehetőség van a Gere Skin Care prémium kozmetikai termékek megvásárlására.

A termék család képviselői:

  • Kíméletes tisztító hatású bőrradír
  • Éjszakai krémmaszk
  • Aktív bőrjavító, fiatalító szérum
  • Bőröregedést gátló, gazdag arckrém
  • Tartós Bioaktív Hidartáló krém

Tapasztalja meg e kozmetikumnak köszönhetően a magas minőségű szőlő legértékesebb és legáldásosabb hatásait és élvezze bőre puhaságát, bársonyosságát, fiatalságát!

A Gere Andrea Skin Care termékek csak webshopban, az általunk biztosított 2021/111 kuponkóddal, 10% kedvezménnyel a vásárolhatóak meg. (https://andreagere.com/ )

Gere Andrea, kozmetika pécs, kozmetikus Andrea Gere Skin Care ,

A Gere Andrea Skin Care termékek csak webshopban, az általunk biztosított 2021/111 kuponkóddal, 10% kedvezménnyel a vásárolhatóak meg. (https://andreagere.com/ )

kozmetika, arcfioataliítsá, dermaroller kezelés, lézeres kezelés, akne heg kezelés, pattanás utáni heg kezelés, kozmetikus pécs, kozmetika pécs, bőresztétika pécs,

Sóstai Szilvia szakmai vezető, esztétikai kezelés tanácsadó, egészségügyi végzettségű kozmetikus

 Ha hívásakor nem vagyok elérhető, telefonszám kijelzés esetén amint lehetőségem van, vissza hívom Önt! 

 Jelentkezzen be konzultációra, kezelésre ITT!

A GERE ANDREA GRAPLOVE prémium (arc-nyak-dekoltázs) kezelés: 25 000 Ft/ 60 perc

Az aktuális kezelési áraim ITT tekinthetőek meg.