Gyémántfejes mikrodermabrázió

bőrfiatalítás,arcfiatalítás, dermaroller kezelés, hámlasztó kezelések, rosacea, akne heg, pigmentfolt halványítás, szemkörnyék kezelés                                                               20150124_102531

Sóstai Szilvia, esztétikai kezelés tanácsadó

Gyémántfejes mikrodermabrázió – Mechanikai hámlasztás

A kezelés egy gyors, nem fájdalmas,  minden bőrtípusra alkalmazható, a bőr felső rétegének regeneráló kezelése. Az első kezelés után már látványos eredményeket tudunk elérni.

Testünket egy vékony felső hámréteg védi meg a külső környezeti tényezőktől( napfény, víz, vegyi anyagok..) A bőr élettani tulajdonsága, hogy van egy természetes hámlási folyamata, melynek során az elhalt hámsejtek fokozatosan leválnak.  Ennek a felső hámrétegnek a célzott eltávolításával azonnal megújul a bőrfelszín. A mikordermabráziós kezeléssel ezt a folyamatot jelentősen felgyorsítjuk.

Melyek a gyémántfejes mikrodermabrázió előnyei az Ön számára? 

  • teljesen fájdalommentes
  • személyre szabottan beállítható precíz, irányított, egyenletes hámlasztás
  • nem használ kristályt a csiszoláshoz, nem kerülhet kristályrészecske a szembe, nem okoz porártalmat
  • steril, tiszta, fertőzésveszély nincs
  • nincs hosszabb bőrpír, hegesedés
  • nincs gyógyulási idő
  • arcon, nyakon, dekoltázson és testen is alkalmazható
  • megnöveli a  hatóanyagok bejuttatási lehetőségét más kezeléssekkel kombinálva
  • már egy kezelés hatása is érzékelhető

 Kezelés menete:

A hámlasztás során a gyémántszemcsékkel borított kezelőfejet, vákum szívja a bőrhöz, majd egyenletes mozdulatokkal a gyémántszemcsék segítségével eltávolítjuk a bőr felső elszarusodott hámrétegét. A kezelés után a bőr enyhén kipirult, ez élénkebbnek, kipihentebbnek mutatja a kezelt területet.Az orvos kozmetikai kezelések megkezdése előtt, minden esetben szükséges elvégezni.Emellett jelentősen fokozza a  tű nélküli mesoterapia és az orvosi  dermaroller kezelések hatékonyságát.

20150124_10253120150124_10275320150124_102804

 Fájdalmas a kezelés?

A kezelés nem fájdalmas, érzéstelenítés nem szükséges. Mivel a kezelés sem ödémát, sem külső sérülést nem okoz. Kb. 10-30 percig tart a kezelendő területet nagyságától függően.

 Milyen javulást lehet elérni a kezeléssel?

Javulás már az első alkalom után látszani fog. Egy kezelés sorozattal a bőr felszíne szinte újjá születik. Simábbá, fiatalosabbá, puhábbá, üdébbé válik.  A mikrodermabráziós kezelés a bőr külső rétegére hat, a mélyebb rétegeket nem érinti. Ezért ha az alap probléma mélyebb rétegeket érint, akkor a mikrodermabráziót,  dermaroller( 2 mm-es) kezeléssel egészítjük ki.

A beavatkozást tavasszal és ősszel végezzük, a kúra időtartamára ilyenkor is fényvédő krém használatát javasoljuk. A fényvédelemre és napozási szabályok fontosságára felhívjuk a figyelmet!

Gyémántfejes mechanikai hámlasztás ára (arc-nyak-dekoltázs, kézfej kezelés): 6 000 Ft

Kezelés lezárása magas hatóanyag tartalmú orvos kozmetikai hatóanyaggal.

A kezelés időtartama 30 perc.

A konzultáció-kezelés során ingyenes termékmintákat, termék leírásokat adok az Ön érdeklődésének megfelelően.

HA HÍVÁSAKOR NEM VAGYUNK ELÉRHETŐEK, TELEFONSZÁM KIJELZÉS ESETÉN, AMINT LEHETŐSÉGÜNK VAN VISSZAHÍVJUK ÖNT!