Hialuronsavas ránc-ajak-alsó szemhéj feltöltése

Dr. Faludi Péter Bőrgyógyász-Kozmetológus szakorvos által végzett orvos esztétikai kezelések:

Hialuronsavas ráncfeltöltés, ajakfeltöltés, ajakvastagítás, nasolabiális redő feltöltése, arcformálás (arc statikus ráncaira és volumenhiány pótlásra, belső szem zúg töltés)

Az arcon a  korral megjelenő mély, karakteres ráncok jól kezelhetők, hialuronsav tartalmú injekciós feltöltő anyagok segítségével. A  hialuronsav vízmegkötő hatása révén “belülről megemelve” simítja ki a ráncokat. 2-3 hét alatt éri el maximális  hatását és egyéntől függően (életvitel, napozás, szoláriumozás, genetikai hajlam), a legtöbb  területen hatása egy-másfél évig tart. A  hialuronsav idővel nyomtalanul kiürül a bőrből.

Leggyakoribb alkalmazási területek: orr-ajakzug barázdák (nasolabialis redő), ajak-szájfeltöltése- dúsítása, szemöldök közötti függőleges ráncok, felső ajak- körüli ráncok, belső szem zúg töltés, arc kontúrozás.

Nagymértékű fogyást követően figyelhetünk meg, hogy beesetté válik az orca területe, mély árok alakulhat ki a szemek alatt. A volumenpótlásra használt feltöltő anyagokkal, azokat mélyen beadva ezen egyenetlenségeket szüntetjük meg és a ráncok is simulnak.

 A teljesebb siker érdekében, az egyéni állapotfelmérés eredményét figyelembe véve, a feltöltő kezeléseket botox injekciós kezeléssel,  és egyéb bőrfiatalító kezelésekkel  lehet kiegészíteni.

A kezelések átlagosan 20-40 percig tartanak. Előnyük a műtéti beavatkozásokkal szemben, hogy varrat, jelentősebb fájdalom, seb, altatás, és hosszas lábadozási idő nélkül, akár ebédidőben is megtörténhetnek a kezelések. A ráncfeltöltés eredményeképpen az arc megőrzi egyedi, természetes vonásait.

 Teosyal ráncfeltöltés kezelési árak: 

Teosyal termék család feltöltő anyagaival, mely nem állati eredetűek.  A legjobb hialuronsav svájci minőséggel. Ezen feltöltő anyagok előnye, hogy a ránc típusnak megfelelő sűrűségű anyaggal történik a korrekció.

A kezelési díjat a  felhasznált anyag mennyisége határozza meg, ami függ a ráncok mélységétől és mennyiségétől, vagy a nagyobbítás mértékétől.

 0,5 –  1 ml ampulla: 50 000  – 80 000 Ft között  

Ha a  konzultáció napján  kezelés is történik, ebben az esetben  konzultációs díjat nem számolunk! 

 Kontroll vizsgálat ingyenes, részletes tájékoztatást adunk a kezelés utáni teendőkkel kapcsolatban.

Konzultációra, kezelésekre jelentkezés Pécsre: +3630/289 22 11 vagy az  arcfiatalitasshop@gmail.com

 

A  hialuronsavas feltöltés jól kombinálható botox- finomszálas kontúr kezeléssel, COG szálas kezeléssel, dermaroller kezeléssel.

rha_termekcsalad

 

Szemkörnyéken kialakuló ráncok, sötét karikák, duzzanat, szem alatti árkok, fáradt tekintet?  

Milyen kezelések jöhetnek szóba a kialakult tünetek javítására- csökkentésére?

  • szarkalábak, finom ráncok kezelésére: Botox kezelés, Bioszálas feszítés, orvosi szemkörnyék dermaroller kezelés
  • szem alatti árkok, táskák: hyaluronsavas belső szemzug töltés, Bioszálas feszesítés
  • sötét karikák, pigmentáció: orvosi szemkörnyék dermaroller kezelés, speciális sötét karikák csökkentésére szóló orvosi hatóanyagok bevitelével, melyek, amely növekedési faktorokat, növényi őssejt kivonatokat és biopeptideket tartalmaznak. A kezelések közötti otthonápolás gyorsítja, és hosszú távon segíti a sötét karikák halványítását.

A dermaroller segítségével bevitt hatóanyagok hatására a szemkörnyék bőre erősebb és rugalmasabb lesz. A kollagén és az elasztin termelés serkentésének hatásra, a szemkörnyék bőre visszanyeri fiatalos ragyogását.

 A fent említett kezelések adott esetben kombinálhatóak is egymással, az esetlegesen a háttérben lévő okok felderítése után.