Jogi közlemény

A www.arcfiatalitaspecs.hu oldalon, a hírlevelekben szerepelő összes anyag Sóstai Szilvia egyéni vállalkozó tulajdonát képezi. Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.

A honlap tartalma

A honlap célja az információnyújtás, tartalma tájékoztató jellegű. Semmilyen esetben sem helyettesítheti a személyes tanácsadást. Nem képezheti alapját semmilyen öndiagnózisnak vagy önkezelésnek, nem adhat ajánlást az orvosi vizsgálat nélküli kezeléshez, gyógyszereléshez sem. Ha konkrét panasza vagy tünete van, keresse fel kezelőorvosát, forduljon bőrgyógyászhoz és kérjen vizsgálati időpontot rendelésére.

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogi védelem alatt áll, az azzal kapcsolatos minden jog gyakorlására kizárólag a tulajdonos jogosult. A tulajdonos, amennyiben a weboldal látogatója jelen szabályokat elfogadja, előzetes – de nem kizárólagos, és nem átruházható – felhasználási engedélyt ad ahhoz hogy személyes használatra, a honlap oldalait eredeti formájában számítógépére letöltse vagy kinyomtassa. Egyebekben a honlap bármilyen jellegű részletének másolása, terjesztése, megjelenítése, letöltése, módosítása vagy újrahasznosítása szigorúan tilos és csak a honlap tulajdonosának írásbeli engedélyével történhet.

Változtatás joga

A honlap tulajdonosa fenntartja magának azt a jogot, hogy a weboldalon található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa. Nagy gondot fordítunk arra, hogy a honlapunkon megjelenő információk mindig pontosak és frissek legyenek, de az orvostudomány folyamatosan fejlődése miatt nem tudjuk garantálni az információk teljes körű naprakészségét. Törekvéseink ellenére a honlapon hibák, elírások előfordulhatnak. Kérjük, hogy hiba észlelése esetén e-mailben jelezze azt.

Linkek

A honlap tulajdonosa nem felelős más weboldalak tartalmáért, továbbá a más weboldalak tulajdonosainak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért.

Webstatisztika

Honlapunk szolgáltatásait azáltal is szeretnénk javítani, hogy a Google Analytics használatával mérjük a honlap látogatottságát az oldalra vagy képekre történő klikkelések számával. Honlapunk elmenthet olyan információkat az Ön számítógépéről mint az IP-cím (ez egy szám, amely az Ön gépét azonosítja amikor meglátogat egy honlapot), böngészője típusát, számítógépe operációs rendszerét. Mindez azt biztosítja, hogy a honlapunk látogatóinak hatékony információs forrást jelentsen. Ezek az információk nem személyes adatok.

Felelősség korlátozása

A honlap használata a felhasználó saját felelőssége. A honlap fejlesztői nem vállalnak felelősséget a honlap eléréséből, használatából, vagy a honlap elérésének és használatának lehetetlenségéből származó bármilyen jellegű közvetlen vagy közvetett károsodásért, veszteségért.

Jogviták

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Ha vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, elfogadják a Pécsi Járásbíróság illetékességét.