Schmidt Gabi masszázs-Bemer szaktanácsadó

gabimasszazs-5

Schmidt Gabriella

Több éves szakmai gyakorlattal, egészségügyi végzettséggel rendelkező gyógymasszőr, fizikoterapeuta, Bemer szaktanácsadó.

Szakmai munkám:

1988-ban kezdtem el az egészségügyben dolgozni.

2005-ben Polcz Alaine könyvei hatására nagy lelkesedéssel elvégeztem a hospice ápolói, majd a gyásztanácsadói képzéseket.

2007-ben végeztem, mint fizioterápiás asszisztens és gyógymasszőr. Azóta a pécsi Szociális Háló Egyesületnél fizioterápiás asszisztensként és gyásztanácsadóként hospice betegeket látogatok a házi betegápolás keretében otthonukban.

2013-ban ismerkedtem meg a Bemer terápiával, aminek azóta lelkes híve vagyok, mivel rengeteg pozitív visszajelzést kaptam.

 Miért legyen a vendégem?

 • Szakképzettségeim és sok éves tapasztalatom alapján igazi megelégedettséggel és látható eredményekkel ajándékozom meg a hozzám forduló embereket.

 • Hiszem, hogy a munkám által nagyban hozzá tudok járulni az egészség megőrzéséhez és a gyógyulás elősegítéséhez.

 • Pécsen könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséggel várom a hozzám érkezőket.

 • Áraim pécsi viszonylatban igen kedvezőek.

 • Bérletek és ajándékutalványok vásárlására is van lehetőség.

Masszázs

A növekvő stressz, az egyoldalú fizikai megterhelés, a mozgásszegény életmód mind hozzájárulnak ahhoz, hogy izmaink túlfeszüljenek és ennek következtében számos mellékhatásként megjelenő fájdalommal találjuk magunkat szemben.

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb módszer a betegségek megelőzésére, egészségünk megőrzésére, és jelentkező problémáink megoldására. A masszázsterápia során fokozzuk a nyirok- és vérkeringést, ezáltal fokozva az anyagcserét. A bőr alatti kötőszövetekben a letapadások, feszülések csökkennek. Belső gyógyító energiáinkat újra aktivizálódásra késztetjük. A masszázs következtében nem csupán az izomzat teljesítőképessége nő, hanem az idegrendszerre kifejtett nyugtató hatást is fokozottan érezhetjük.

 


Bemer – fizikai érterápia

A BEMER terápia a világon az egyetlen konkrét kezelési lehetőség, mely a hajszálerekben valódi, dokumentált, tanulmányokkal,mikroszkópos felvételekkel, hatástanilag igazolt módon hosszútávon képes a zavart mikrokeringést célzottan stimulálni.

Milyen problémák kezelésre alkalmas a Bemer fizikai érterápia?

Allergia, arthrosis, arthritis, asthma, vérellátási zavarok, diabetes, bőrbetegségek, keringési zavarok, migrén, fájdalomkezelés, anyagcserezavarok, csontok és ízületek megbetegedése, alvászavarok, potenciazavar, sebgyógyulás, fülcsengés stb. területén egyértelmű, pozitív, orvosilag dokumentált eredmények mutathatók fel.

Miben segít a Bemer terápia?

 • A Bemer-terápia stimulálja a vérátáramlást
 • Segít a betegségmegelőzésben
 • Kiegészítő kezelés megbetegedés esetén
 • Segít a tanulásban
 • Az anyagcsere támogatása révén gondoskodik a teljesítménynövelésről sportolóknál
 • Alvási fázisban történő testi szabályozási- és regenerációs folyamatok erősítése

 

 

Layout 1

Bejelentkezés kezelésekre időpont egyeztetés után:

Schmidt Gabriella:

Email:schm.gabi@gmail.com

Telefon: +36/ 70 866 4172

Kezelési napok: Hétfő-Szerda- Péntek

Címünk, térképpel ide kattintva:  7633 Pécs, Faludi Ferenc u. 2.

Vállalkozói adatok:

Schmidt Gabriella Jolán ev. 

7634, Pécs Ürögi  Fasor 41.

Adószám: 68738901-1-22