7.Szakmai továbbképzésen

Budapesten partnerünknél a SANS SOUCIS-nál voltam szakmai továbbképzésen. Megismerkedtem a BIODROGA MD orvos kozmetikai hatóanyagokkal.

Az orvos esztétikában történő folyamatos fejlődésnek köszönhetően, manapság kiváló minőségű hatóanyagokkal a bőrfiatalítás területén látványos eredményeket lehet elérni.   Azt gondolom, hogy sok esetben a gépi kezeléseket az orvosi hatóanyagoknak köszönhetően ki lehet váltani.

A problémának megfelelően a bőrfiatalító kezelést kiegészítve szakorvos által végezett kezeléssel esztétikailag látványos eredményeket érhetünk el.

Emellett bőrgyógyászati asszisztensként keresem azokat a kezelési lehetőségeket is, amelyek az olyan gyakori esztétikai problémának, mint pl. a rosacea tüneti kezelésére nyújtnak megoldási lehetőséget. Hamarosan össze is állítjuk a rosacea kezelési tervét.

Az elméleti oktatás után, az anti –aging bemutató kezeléssel Judit engem kényeztetett. A kezelés után azonnal éreztem a hatóanyagok jótékony hatását. A bőrömet feszesnek, tömörebbnek éreztem, kisimultabb, egyenletesebb lett mind az arc- nyak-dekoltázs területem.  Mindez fájdalom, bőrpír és gépek nélkül.

Néhány pillanatképet a kezelésről.  Jelentkezzen kezeléseinkre MOST!

Sóstai Szilvia

Esztétikai kezelések, tanácsadás

DSC00037???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Posted in blog.