14.Teosyal hyaluronsavas ráncfeltölés

 Teosyal hyaluronsavas ráncfeltöltés, ajakfeltöltés,arcformálás  (arc statikus ráncaira és volumenhiány pótlásra, belső szem zúg töltés) Pécsett.

Az arcon a  korral megjelenő mély, karakteres ráncok jól kezelhetők, hyaluronsav tartalmú injekciós feltöltő anyagok segítségével. A  hyaluronsav vízmegkötő hatása révén “belülről megemelve” simítja ki a ráncokat. 2-3 hét alatt éri el maximális  hatását és egyéntől függően (életvitel, napozás, szoláriumozás, genetikai hajlam), a legtöbb  területen hatása egy-másfél évig tart. A  hyaluronsav idővel nyomtalanul kiürül a bőrből.

Orvosi hyaluronsavas ráncfeltöltés Pécs.A legjobb hyaluronsav, svájci minőség, hármas hatással. Feltöltés, lifting, rehidratálás. Azonnali és hosszú hatás.

Leggyakoribb alkalmazási területek: orr-ajakzug barázdák (nasolabialis redő), ajak dúsítása, szemöldök közötti függőleges ráncok, felső ajak körüli ráncok, belső szem zúg töltés, arc kontúrozás.

A belső szemzúg töltés más fajta technikát igényel mint az orca egyéb részein történő feltöltés, így  bízza magát gyakorlott szakorvosra!

Nagymértékű fogyást követően figyelhetünk meg, hogy beesetté válik az orca területe, mély árok alakulhat ki a szemek alatt. A volumenpótlásra használt feltöltő anyagokkal, azokat mélyen beadva ezen egyenetlenségeket szüntetjük meg és a ráncok is simulnak.

A teljesebb siker érdekében, az egyéni állapotfelmérés eredményét figyelembe véve, a  Teosyal feltöltő kezeléseket botox injekciós kezeléssel és  egyéb bőrfiatalító kezeléseinkkel  lehet kiegészíteni.

Megjelentek kevésbé jó minőségű ráncfeltöltő hatóanyagok, melyek hosszú távú eredményei kevésbé eredményesek és a páciensek részéréről sem pozitívak a visszajelzések. Így, árban nagyok a különbségek az orvosi ráncfeltöltő kezelések között. Rendelésünkön továbbra is a szakmailag  és pácienseink által legeredményesebb Teosyal  ráncfeltöltő anyagot használjuk.

Mielőtt döntene érdeklődjön szakorvosától az alkalmazott ráncfeltöltő hatóanyag felől!

Biztosítjuk a kezelés utáni otthonra szóló  ápolási szettet!

Orvosi kezelésekre jelentkezés:

Sóstai Szilvia ,esztétikai kezelések, tanácsadás

Posted in blog.