71. Laza szövetek emelése COG szálakkal

A korombeli pácienseinkhez hasonlóan, 40 éves korom felett engem is el kezdett zavarni az állkapocsszár feletti terület megereszkedése, lazasága. Az esztétikai beavatkozások folyamatos fejlődésével manapság már lehetőség van a laza szövetek műtéti megoldások nélküli emelésére (lifting), megerősítésére. A terület kezelésére az Thread lifting/ bioszalas kezeles ), azaz felszívódó szálas kontúrterápia kezelést választottam. A kezelésemet a több éves szakmai gyakorlattal rendelkező bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos, Dr. Faludi Péter végezte. A kezelés mindössze 10 percet vett igénybe, minimális fájdalommal járt, bevérzés nem alakult ki. A kezelés után rögtön folytatni tudtam a mindennapi tevékenységemet és azt gondolom ez is sokunk számára alapvető fontosságú. Az olyanok számára, akik a műtéti megoldást elvetik, (mint ahogy én is) ez egy olyan kezelési lehetőség, mellyel rövid beavatkozási idővel, minimális kellemetlenséggel jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben. Számomra így, ez a kezelési technika a tökéletes megoldás.

 

IMG_4175IMG_4177IMG_4179

Laza szövetek emelése-kontúrozása Cog horgas szálakkal.

Az Thread lifting/ bioszalas kezeles  során a bőr irha rétegébe tűk segítségével húzza be a szakorvos a biológiailag felszívódó szálakat. A behúzott szálak regenerációs, kollagénindukciós, vérkeringést javító folyamatokat indítanak el a bőrben. Emellett a szöveteket megemeli és erősíti. Biztonsággal alkalmazható az arc, a nyak, és a dekoltázs területén. A kezelés után átmeneti bőrpír, duzzanat, bevérzés alakulhat ki, melyet borogatással, árnika tartalmú krém használatával csökkentünk. Azonnali és hosszú távú (1-1.5 év) hatása van, mely függ a páciens életkorától, a szövetek lazaságától és a behúzott szálak számától.

A Thread lifting/ bioszalas kezelés során használt szálak között folyamatosan jelennek meg újabb típusú szálak. A legújabbak a COG (horgas-hosszú) szálak, melyekkel a korábbinál eredményesebb kezelések végezhetők.

20160302_180231

Az  Thread lifting/ bioszalas kezeles előnyei: rövid időtartamú, biztonságos, érzéstelenítés nem igényel, nincs vágás, nincs heg, a munkából nem kell kimaradni, a későbbiekben további szálak behúzása hasonló módon megtörténhet. Kiválóan kombinálható az egyéb arc és bőrfiatalító kezeléseinkkel (hyaluronsavas ráncfeltöltés, botox-kezelés, orvosi dermaroller kezelés, kémiai peeling technikák). Nem véletlen hogy az Thread lifting( más néven nevezve Bioszálas lifting vagy vékony szálas kontúrterápia) évek óta az egyik legnépszerűbb kezelésünk.

A kezelés nem helyettesíti  az arcplasztika műtétet. Doktor úr minden kezelés előtt részletes tájékoztatót, választási lehetőségeket ajánl fel a pácienseinknek. Csak a szempontok közös egyeztetése után végez beavatkozásokat. Mindenki kellő információ, tájékozódás, és az egyéni lehetőségek figyelembe vételével a saját döntése alapján választja meg az esztétikai kezelését.

Számomra nagyon fontos, hogy csak olyan esztétikai kezeléseket ajánljak, amellyel valóban elégedettek lesznek pácienseink és azokat a saját magam által megélt , vagy a több éves szakmai gyakorlati tapasztalataimmal kiegészítve tudjam ajánlani

Sóstai Szilvia, esztétikai kezelések, tanácsadás  http://www.arcfiatalitaspecs.hu/

Egyéb kezelési területek a felszívódó vonalak segítségével:

20160302_182506

weblap-keszites.tk   Kollagén stimuláció dekoltázson és a szemkörnyék, felkar  területén felszívódó fonalak segítségével.

IMG_8686 (Medium)20141203_140119[1]

 

 

 

 

IMG_8687 (Medium)

weblap-keszites.tk

Dr. Faludi Péter bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosi kezelései elérhetőek:

Arcfiatalítás Pécs Botoxclinic
7633 Pécs, Faludi Ferenc u. 2. 1114 Budapest, Kemenes u. 4.
Tel: +36-302892211 Tel: +36-305603983
Email: arcfiatalitasshop@gmail.com E-mail: info@botoxclinic.hu
www.arcfiatalitaspecs.hu www.botoxclinic.hu

 

Posted in blog and tagged , , , , , , .