24. VÉLEMÉNYEK RÓLUNK

“Már alig várom, hogy jöhessek hozzád kezelésre Szilvi!

Érzem, hogy függő leszek a kezelésektől. Szebbnek látom magamat, ismét szeretek a tükörbe nézni. Édesanyám is mondja, hogy menjek Szilvihez, mert szemmel látható a változás a bőrömön. A régen  látott ismerős is csodálkozik, hogy milyen szép lett az arcom. Nagyon jók a krémek amelyeket Szilvi ajánlott.”

Éva (Bonyhád)

“Nagyon kellemes volt az idő amit  Szilvinél t töltöttem csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!”

Beáta (Pécs)

“Mindenkinek szívből ajánlom a kezeléseket. Szilvi nagyon profi, igazán örülök, hogy Pécsen találtam egy helyet ahol modern és valóban hatásos kezelésekkel ápolják a bőröm és őrzik arcom fiatalságát.”

Vera (Kozármisleny)

“Sokszor a tükörbe nézve zavartak a szarkalábaim, az arcomat fáradtnak láttam.

Szilvi kezeléseivel és tanácsaival, már az első kezelés után láthatóan kisimultak a szemeim körüli ráncok. Az arcomat sokkal üdébbnek, frissebbnek látom. Még a kolléganőim is látják a változást. Meg is dicsértek, hogy milyen szép lettem. A férjem magától mondta: elégedett a kezelés eredményével.

Mindez kellemes hangulatban, fájdalom és tűszúrások nélkül. Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló szépséghibái vannak! A bőrápolással kapcsolatos kérdéseimre mindig érthető válaszokat és tanácsokat kapok.

Köszönöm Szilvi!”

Cs. Anita (Pécs)

Köszönöm a bizalmat!

Sóstai Szilvia

Esztétikai kezelések, tanácsadás

Műtét nélküli, ebédidős esztétikai kezeléseink részletei ITT olvashatóak.

JELENTKEZZEN KEZELÉSEKRE MOST! 

Posted in blog.