Vélemények

 Köszönjük pácienseinknek, hogy bizalommal fordulnak hozzánk! 

Tekintse meg a Google értékelési rendszerének véleményeit. (17)

Andrea Dákai   ***** 10 hete (2021)
Szilvire az interneten találtam rá, amit azóta is áldok! Személyisége nagyon színes, közvetlen, segítőkész. Tág látókörrel rendelkezik mind a szakmáját, mind az egészséges életmódot de bármi mást illetően is! Környezete igényes, nyugodt légkört biztosít. A vendégek esetleges egyéb problémáira addig keres megoldást amíg nem talàl! Folyamatosan képzi magát, amit a gyakorlatban is alkalmaz! Nagyon szeretem hely az övé, boldoggá tesz, ha elérkeznek a kezelések időpontjai! Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom! 
 
Marcsi Sárosi ***** 12 hete(2021)
Nem egészen 1 éve ismertem meg Szilvit az edzőmön keresztül.Kezeléseinek hatásáta 50 éves bőröm feszesebb, élettelibb, jól érzem magam benne🙂 ismét és ez külső visszajelzések alapján is megerősítésre került. Szilvi fantasztikus ember . Szakmai tudásához kétség sem fér , hisz az eredmények magukért beszélnek, fenntartások nélkül elfogadok minden kezelést amit számomra javasol, vidámasága, optimizmusa pedig kincset ér ebben a rohanó világban. Találkozásaink után testem , lelkem jobban van . Ezt nem lehet elégszer megköszönni.
További  Google véleményeket  is olvashat.

További vélemények facebook oldalunkon is olvashatóak.

Kedves Szilvia!

Gondoltam tartozom egy e-maillel az első arc fiatalító tűs kezelésen után. 
 
Fantasztikus az eredmény! Az első nap rettenetesen érzékeny volt a bőröm, szinte alig tudtam hozzá érni, de utána, mostmár 2 nappal később hihetetlenül mondhatni fel virágzott a bőröm! Fiatalabbak nézek ki, mintha az apró ráncok kisimultak volna, telltebb lett a bőröm! 🤗 Annyira örülök neki! 
 
Ilyenkor bánom hogy nem Magyarországon lakom, de sebaj, jövök 6 hónap múlva! 
Nagyon köszönöm a professzionális munkádat, és az érthető magyarázatot erről a kezelésről. 
  Anita( London)

“Már alig várom, hogy jöhessek hozzád kezelésre Szilvi!

Érzem, hogy függő leszek a kezelésektől. Szebbnek látom magamat, ismét szeretek a tükörbe nézni. Édesanyám is mondja, hogy menjek Szilvihez, mert szemmel látható a változás a bőrömön. A régen  látott ismerős is csodálkozik, hogy milyen szép lett az arcom. Nagyon jók a krémek amelyeket Szilvi ajánlott.”

Éva (Bonyhád)


“Nagyon kellemes volt az idő amit  Szilvinél  töltöttem csak ajánlani tudom mindenkinek!!!!”

 Beáta (Pécs)


“Mindenkinek szívből ajánlom a kezeléseket. Szilvi nagyon profi, igazán örülök, hogy Pécsen                         találtam egy helyet ahol modern és valóban hatásos kezelésekkel ápolják a bőröm és őrzik arcom              fiatalságát.”

Vera (Kozármisleny)


“Sokszor a tükörbe nézve zavartak a szarkalábaim, az arcomat fáradtnak láttam.

Szilvi kezeléseivel és tanácsaival, már az első kezelés után láthatóan kisimultak a szemeim körüli ráncok. Az arcomat sokkal üdébbnek, frissebbnek látom. Még a kolléganőim is látják a változást. Meg is dicsértek, hogy milyen szép lettem. A férjem magától mondta: elégedett a kezelés eredményével.

Mindez kellemes hangulatban, fájdalom és tűszúrások nélkül. Mindenkinek ajánlom, akinek hasonló szépséghibái vannak! A bőrápolással kapcsolatos kérdéseimre mindig érthető válaszokat és tanácsokat kapok.

Köszönöm Szilvi!”

Cs. Anita (Pécs)


Rosacea kezelés:

Egy speciális rosacea elleni szérum eredménye  1 hónap után használat után. Lézeres kezelések nélkül.

Manapság a lézeres és bőrgyógyászati kezelések mellett lehetőség van orvoskozmetika hatóanyagokkal történő kezelésekre. Részletek ITT: Rosacea kezelés 

rosacea 3

V. Roland ( Anglia)


Rosacea nyugtató krém otthoni használatával kapcsolatban írta kedves páciensem:

Két hónapja használom nagyon jó tapasztalatokkal. Gyógyító hatású és néha már alapozóra sincs szükségem.
K. Johanna, Pécs

Pattanás, pattanás utáni heg kezelés:

A lézeres kezelések alternatívájaként lehetőség van akne hegek kezelésére orvosi dermarollerrel és speciális por alapú problémás bőr kezelésére szóló orvoskozmetikai hatóanyagokkal kezelni.

Részletek ITT:  http://www.arcfiatalitaspecs.hu/akne-heg-kezeles/

cats

Éva( Bonyhád)